Kijk live PSV en Feyenoord in Conference League kwartfinales (2024)

Klik hier voor een samenvatting

Kijk live Conference League Leicester City - PSV en Feyenoord - Slavia Praag

Donderdag 7 april komen PSV en Feyenoord weer in actie in de UEFA Europa Conference League. De eerste rondes van de kwartfinales staan voor vanavond op het programma. PSV neemt het op tegen Leicester City en Feyenoord speelt in eigen huis tegen Slavia Praag.

Volg onderstaande stappen om de wedstrijden live te kijken met een VPN. Zo kijk je de Conference League kwartfinales ook vanuit het buitenland:

 1. Neem een abonnement op een betrouwbare VPN-provider. Wij raden in dit geval NordVPN aan.
 2. Download de VPN-software en installeer deze op je apparaat.
 3. Open de app, log in en maak verbinding met een Nederlandse server. Zo kijk je de twee duels overal vandaan.
 4. Ga naar de livestream van NLZIET, KIJK.nl of bijvoorbeeld Ziggo GO.
 5. Geniet van een spannende avond Europees voetbal!

NordVPN

Aanbieding

Krijg tot 59% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

Bezoek NordVPN

Lees het volledige artikel voor meer informatie over de twee duels. Feyenoord – Slavia Praag begint om 18.45 uur. Aansluitend volgt Leicester City – PSV om 21.00 uur.

De Nederlandse clubs Vitesse en AZ zijn afgevallen, maar PSV en Feyenoord is het gelukt: zij hebben de kwartfinales van de Conference League bereikt! PSV pakte na twee wedstrijden de overwinning op FC København (respectievelijk 4-4 gelijkspel en 0-4 winst), terwijl Feyenoord eenvoudig afrekende met FK Partizan Beograd (twee keer winst: 2-5 en 3-1). Donderdag 7 april moeten beide clubs weer aan de slag: tegenstanders Leicester City en Slavia Praag wachten in de kwartfinales.

Zowel PSV als Feyenoord hebben een zware tegenstander geloot. PSV treft donderdag Leicester City, de kampioen van de Premier League in 2016. Leicester City kent tot nu toe een minder seizoen; de club bezet momenteel de tiende plaats van de Engelse competitie. In de achtste finales schakelde het wel knap Rennes uit; de nummer vier van Frankrijk. Afgelopen weekend speelde Leicester gelijk tegen Manchester United. PSV verloor punten in de titelstrijd door een gelijkspel tegen FC Twente.

Feyenoord heeft opnieuw Slavia Praag geloot. De twee clubs hebben elkaar in de Conference League al eerder ontmoet. In Rotterdam won Feyenoord destijds met 2-1, en in Praag werd het een 2-2 gelijkspel. De ploegen zijn dus aan elkaar gewaagd. Slavia Praag heeft een pittig weekend achter de rug met een spannend duel om de koppositie in de Tsjechische competitie. De club speelde gelijk tegen Viktoria Plzen ondanks een rode kaart bij de tegenstander, en verzuimde zo de koppositie te pakken. Feyenoord won zaterdag in eigen huis van Willem II.

Met deze toppers op het programma wordt het dus zeker een spannende avond. Feyenoord – Slavia Praag start om 18.45 uur. Aansluitend volgt Leicester City – PSV. Deze wedstrijd wordt om 21.00 uur gespeeld. De returns vinden op 14 april plaats. In dit artikel lees je hoe je de duels live kunt kijken – waar ter wereld je ook bent.

Zo kijk je Leicester City – PSV en Feyenoord – Slavia Praag live

Je kijkt de Conference League op tv bij Veronica en ESPN 2. Bij deze zenders kun je zowel de wedstrijd van PSV als de wedstrijd van Feyenoord live kijken. Wil je de wedstrijden liever online volgen? Hiervoor kun je terecht bij NLZIET en KIJK.nl.

Als je in het buitenland bent, is het lastig om de kwartfinales van de UEFA Europa Conference League live te zien. De online streams van NLZIET en KIJK.nl zijn namelijk niet beschikbaar in het buitenland – met name buiten de Europese Unie. Ook streams van je televisieprovider, bijvoorbeeld Ziggo GO, zijn buiten de EU niet toegankelijk.

Met een VPN (Virtual Private Network) kijk je Nederlandse streams toch vanuit het buitenland. Hiermee kun je namelijk geografische blokkades omzeilen. Met een VPN kun je een Nederlands IP-adres krijgen, waardoor websites denken dat je in Nederland bent. Op deze manier krijg je ‘gewoon’ toegang tot de streams die je in Nederland ook kunt bezoeken, waaronder dus NLZIET en KIJK.nl. Zo kijk je de Conference League-wedstrijden alsnog live – ook als je buiten de Europese Unie bent!

Live Conference League kijken met een VPN

Volg onderstaande stappen om Feyenoord – Slavia Praag en Leicester City – PSV live te kijken met een VPN:

 1. Neem een abonnement op een betrouwbare VPN-provider. Wij raden in dit geval NordVPN aan. Deze provider heeft veel Nederlandse servers en is behoorlijk snel. Dit maakt NordVPN perfect voor het streamen van live voetbalwedstrijden vanuit het buitenland. Als je gebruikmaakt van de 30 dagen geld-terug-garantie krijg je het volledige bedrag teruggestort. Zo kun je de Conference League uiteindelijk dus gratis kijken.
 2. NordVPN

  Onze keuze

  Aanbieding

  Krijg tot 59% korting + 1GB Saily eSIM data bij een tweejarig abonnement!

  Vanaf

  € 3.39

  9.3

  • Uitstekend beveiligd en uitgebreid servernetwerk
  • Mooie en elegante applicatie
  • Geen logs

  BezoekNordVPN

 3. Download de software vanaf de website en doorloop de installatieprocedure.
 4. Open de VPN-app en log in met de gegevens die je bij het aanmaken van je account hebt ingevoerd.
 5. Verbind met een server in Nederland. Klik hiervoor (bij NordVPN) op Nederland in het wereldkaartje, of selecteer Nederland uit de lijst.
 6. Ga naar de livestream van NLZIET, KIJK.nl of Ziggo GO en geniet van de wedstrijden!

Wat is de Conference League?

De Conference League, officieel de UEFA Europa Conference League, is een nieuwe Europese voetbalcompetitie. Het is dit seizoen (2021/2022) van start gegaan en zal jaarlijks onder de organisatie van de UEFA plaatsvinden.

De Conference League is de laagste competitie op Europees niveau, en is vooral opgericht om clubs vaker in Europees verband te laten spelen. Het is verbonden met de Champions League en de Europa League. Dit seizoen lukte het PSV bijvoorbeeld niet om de Champions League te halen. De club kwam daardoor in de Europa League terecht, en na uitschakeling in deze competitie volgde een instroom in de Conference League.

De wedstrijden van de UEFA Europa Conference League vinden doorgaans op donderdagen plaats.

Programma Conference League kwartfinales

Voor vanavond staan er nog andere wedstrijden in de Conference League op het programma. Een overzicht:

WedstrijdTijd
Feyenoord – Slavia Praag18:45
FK Bodø/Glimt – AS Roma21:00
Leicester City – PSV Eindhoven21:00
Olympique Marseille – PAOK Thessaloniki21:00

De returns van de kwartfinales vinden plaats op donderdag 14 april. Als PSV doorgaat, treft de ploeg ofwel Olympique Marseille, ofwel PAOK Thessaloniki in de halve finales. Als Feyenoord de halve finales bereikt, treft het de winnaar van het duel tussen FK Bodø/Glimt en AS Roma. In theorie zouden PSV en Feyenoord elkaar in de finale van de Conference League kunnen treffen.

Mis niets! Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws, acties en reviews.

Wij respecteren je privacy. Je informatie is veilig en je kunt je altijd gemakkelijk afmelden.

Kijk live PSV en Feyenoord in Conference League kwartfinales (3)

Emi van de Ven

Eindredacteur

Emi heeft een achtergrond in internationale betrekkingen en veiligheid en is met name geïnteresseerd in overheidscensuur en internetvrijheid. Vraagstukken over online privacy en vrijheden worden door de digitalisering namelijk steeds vaker een politieke kwestie.

Bij VPNGids.nl houdt Emi zich bezig met het redigeren en schrijven van artikelen.

Meer artikelen uit de sectie Nieuws

Kijk live PSV en Feyenoord in Conference League kwartfinales (4)

Zo kijk je de FBK Games 2024 gratis live, overal vandaan

6 juli 2024

Kijk live PSV en Feyenoord in Conference League kwartfinales (5)

Kijk live de EK-kwartfinale Nederland – Turkije 2024

6 juli 2024

Kijk live PSV en Feyenoord in Conference League kwartfinales (6)

Kijk Formule 1 GP Groot-Brittannië 2024 gratis

5 juli 2024

Kijk live PSV en Feyenoord in Conference League kwartfinales (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 5914

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.