Hoe u in één keer heel Craigslist landelijk kunt doorzoeken (2024)

Craigslist is de website voor alles. Je kunt alles op Craigslist vinden, inclusief diensten, discussieformulieren, dingen die te koop zijn, vacatures, gemeenschappen en zelfs huizen. U kunt hiermee echter niet de hele site in één keer doorzoeken, en u kunt de vermeldingen op Craigslist binnen een specifieke stad doorzoeken. Dit beperkt je tot alleen vermeldingen binnen de stad, en gebruikers kunnen verschillende vermeldingen buiten de stad mislopen.

Als je niet landelijk kunt zoeken, mis je veel Craigslist-items die je interessant zou kunnen vinden. In dit artikel bespreken we hoe je Craigslist in één keer kunt doorzoeken.

CONTROLEER OOK:Top 10 sites zoals Craigslist: gratis geclassificeerde sites

Doorzoek alle Craigslist landelijk 2023

1. Allcraigslistsearch.com

Mijn nummer 1 keuze is Allcraigslistsearch.com – ik vond deze het gemakkelijkst te gebruiken en levert de beste resultaten op uit de hele VS. Met deze zoekmachine kunnen gebruikers per staat, meerdere steden of het hele land zoeken. Het doorzoekt ook Facebook Marketplace, eBay en OfferUp, zodat u geen advertentie mist. Dat gezegd hebbende, is de beste manier om gemakkelijk vermeldingen te vinden gecategoriseerd per staat, aangezien Allcraigslistsearch.com de mogelijkheid heeft om de zoekresultaten per stad voor een specifieke staat op te splitsen. Zoekresultaten kunnen ook rechtstreeks uit Craigslist worden gehaald, iets wat de andere zoekmachines niet doen. Deze beperking betekent dat ze niet altijd alle beschikbare advertenties weergeven.

Bezoek website

2. Zoeken met SearchCraigslist.org

U kunt heel Craigslist in één keer doorzoeken met behulp van de SearchCraigslist.org-website. De website zal het resultaat vrij snel retourneren. U moet de zoekterm invoeren om de vermelding op Craigslist te vinden. De site toont items op relevantie en datum.

Het zoeken op relevantie is beter als u meer details over het item heeft, het zal bijvoorbeeld betere resultaten opleveren als u iPhone 12 Pro 128 GB invoert. Bij eenvoudige zoektermen kunt u de tijd gebruiken voor het zoekresultaat.

Website

3. ZoekTempest

Met SearchTempest kunt u in een breder scala aan online advertenties zoeken. U kunt niet alleen op Craigslist zoeken, maar ook op Amazon Marketplace en eBay Auctions. U kunt in de Craigslist-lijst zoeken op basis van de stad, de locatie en de afstand tot een bepaalde postcode.

Zoeken op de SearchTempest betekent dat u een vermelding krijgt van over de hele wereld. Als u een vermelding van over de hele wereld wilt krijgen, moet u voor SearchTempest kiezen. Om te zoeken met SearchTempest, volgt u de onderstaande stappen:

  • Typ het trefwoord van het ding waarvoor u de Craigslist-vermeldingen wilt hebben in SearchTempest.
  • Selecteer vervolgens de categorie waartoe het product dat u wilt zoeken behoort. De categorieën kunnen van alles zijn, inclusief de verkoop, huizen te huur, banen en nog veel meer.
  • Vervolgens moet u de postcode invoeren en vervolgens de afstand tot de pincode selecteren om uw zoekopdracht uit te voeren.
  • U kunt ook naar de vermeldingen op Craigslist zoeken op basis van de staat. Voor het zoeken op basis van de staat selecteert u locatie bewerken die u bij de zoekknop vindt. Deselecteer nu eerst alle staten en selecteer vervolgens de staat waarvoor u de Craigslist-advertenties wilt bekijken.

Website

4. CPlus voor Craigslist

Dit is een mobiele app waarmee je Craigslist kunt doorzoeken op basis van geolocatie. Met CPlus kunt u naar items in nabijgelegen steden zoeken. Bovendien krijgt u geavanceerde filter- en sorteersystemen aangeboden waarmee het zoeken in Craigslist-advertenties eenvoudiger en sneller kan zijn. Bovendien kunt u met de app uw zoekopdrachten opslaan, zodat u niet dezelfde zoekopdracht herhaalt.

Bovendien is de app gratis te gebruiken, hoewel er een betaald abonnement is voor geavanceerde functies, zoals waarschuwingsfunctionaliteit. U kunt verschillende weergaven voor uw zoekresultaat hebben, zoals kaartweergave, grote fotoweergave, foto + beschrijvingsweergave, fotorasterweergave en fotoalbumweergave.

Website

5. Zoek alle ongewenste berichten

Search All Junk maakt het zoeken naar items op Craigslist veel eenvoudiger. U kunt eenvoudig naar het specifieke item in de categorie zoeken. Doorzoek alle ongewenste zoekopdrachten die niet alleen op Craigslist staan, maar ook op andere uitwisselingswebsites die online beschikbaar zijn.

U kunt uw zoekresultaten filteren op basis van de datum of regio. Met behulp van een zoekfilter kunt u uw zoekitems specificeren en komt u items tegen die aansluiten bij uw voorkeur. Ook heeft de webapp een geavanceerde zoekoptie die kan worden gebruikt voor het zoeken naar bepaalde automodellen of andere soortgelijke items.

Waar u ook naar zoekt, of het nu om meubels, briefpapier of iets anders gaat, u kunt betere vermeldingen vinden met de Search All Junk Web App.

Website

6. Zoeken met Google Zoeken

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, kunt u met Google Zoeken een lijst met items op Craigslist krijgen. Het is een van de beste manieren om Craigslist in één keer te doorzoeken. Om aan de slag te gaan, gaat u eenvoudigweg naar de Google-zoekmachine.

Typ nu in de zoekbalksite: craigslist.orgom zoekoperatoren voor Craigslist in te stellen.

Als u naar een specifiek item zoekt, moet uw zoekopdracht er als volgt uitziensite:craigslist.org [item]waar het item iets moet zijn waarnaar u zoekt.

Als u bijvoorbeeld naar iPhones zoekt, zou uw zoekopdracht dat moeten zijnsite: craigslist.org iPhones

Hiermee worden alle vermeldingen met betrekking tot iPhones op Craigslist geretourneerd.

LEES OOK:Top 5 vergelijkbare sites zoals Fingerhut.com – Koop nu, betaal later!

Laatste woorden

Zo kun je Craigslist in één keer doorzoeken. Met behulp van deze methoden kunt u eenvoudig vinden wat u zoekt op Craigslist. Als u de bovenstaande methoden gebruikt, hoeft u niet meer tijd te besteden aan het zoeken naar de items op Craigslist. U kunt direct vinden wat u zoekt. Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen en je heeft geholpen om Craigslist in één keer te doorzoeken.

Hoe u in één keer heel Craigslist landelijk kunt doorzoeken (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 5822

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.